Karibien!

av smulkki

Dagens två bra och en dålig:

Vaknade 11 och skrev typ tre rader gradu. Har noll motivation. Detta var alltså det sorgliga.

Bra saker:

Kiri lekte min PT på gymmet idag. Hon var så jäkla bra, lärde mig massor ny funktionell träning som bland annat Kettlebell och de där banden man kan hänga fast i en ribbstol och sedan hänga i. Blev ett riktigt hårt pass. Kör ju alltid fria vikter och ogillar ”maskiner” på gymmet så kul med lite nytt. Har gjort samma grejer i ett år, kommer alltså inte att kunna gå imorgon.

Kom hem, slängde väskan och gick runt hörnet till ljuvliga Saslik på middag. Så. Gott!

20130110-001033.jpg

Spett med oxfilé och bacon, vitlökspotatis och en massa ryska specialiteter som rödkål, surkål, tranbär och saltgurka vid sidan om. Tur att vi bara tog saltgurka till förrätt. Och ja, åt naturligtvis dessert. Färska jordgubbar och jordgubbssorbet fick avsluta denna matfest.

20130110-001104.jpg

20130110-001125.jpg

Gla!

Filmade förresten just en video på Riku, ska visa den till honom imorgon som ett slags bevis. Han är nämligen världens gladaste människa men alltid när han ska sova blir han sur och inåtvänd och så GLÖMMER HAN DET NÄSTA DAG!! Filmade alltså i smyg medan jag buffade honom i sidan och frågade ”ska vi tala” 17 gånger. Hohoho kommer att få skit imorgon. Men vi kan säkert skratta bort det…eller? Hoppas ej på skilsmässa. Jaja, blir jag som bor kvar i i lägenheten i så fall, oroa er inte för det.

Annonser